Hotel De Beiaard

U kunt overnachten in één van de 7 comfortabele kamers. Elke kamer is voorzien van douche, toilet, tv,airco, telefoon en gratis wifi. Inchecken kan vanaf 15.00 uur. Op dinsdag en donderdag vragen wij u vriendelijk om vanaf 17.00 uur in te checken. Het uitchecken kan tot 11.00 uur. Indien u na 22.00 uur aankomt, gelieve ons telefonisch te verwittigen. Zo niet, wordt de overnachting in rekening gebracht. Men kan opteren voor halfpension enkel op reservatie , geen halfpension op dinsdag, woensdagavond en donderdag. Voor bedrijven zijn er andere regelingen, U kan er naar informeren.

Hotel is steeds geopend op feestdagen

Beschrijving Periode
Prijs 1ste overnachting Prijs vanaf meerdere overnachtingen
       
Tweepersoonskamer incl. ontbijt Het hele jaar € 125,00/nacht € 115/nacht
Eenpersoonskamer incl. ontbijt Het hele jaar € 95,00/nacht € 90,00/nacht

Budgetkamer incl. onbijt(Kleine kamer & Kleine Badkamer) 

 Het hele jaar  €115,00/nacht  €110.00/nacht
Halfpension Het hele jaar € 28,00/pers./dag  

Wij bieden ook fietsarrangementen aan.

 

GOED OM TE WETEN

  • U verblijft in een 2-sterrenhotel superior en overal in het hotel en in het restaurant  gratis WIFI, u kan gewone  fietsen gratis stallen. 
  • E-Bike  is een kost van € 2,50 per nacht.  
  • Parkeer uw auto  op de ruime openbare parkingen Zuid (Blekerijstraat) en Centrumparking (Hofstraat) wel rekening houden het is blauwe zone.
  • Niet parkeren aan de kerk, op de markt en in de Zuidstraat op dinsdagavond omdat er Woensdagmarkt is vanaf 04u00 tem 13u30  
  • Men kan gratis parkeren achter het station 5 à 7 min wandelen.
  • Onze badkamers zijn gerenoveerd en er is airco aanwezig.
  • Voor uw huisdier moet helaas een opvangplaats worden gezocht.
  • Op vakantiecheques wordt er niet teruggegeven. 
 

 

"Uw persoonlijke gegevens worden enkel geregistreerd en gebruikt voor doelstellingen van intern administratief beheer, voor het versturen van de nieuwsbrief en ter vervulling van de wettelijke plicht opgelegd bij de wet van 1 maart 2007 houdende diverse bepalingen (B.S. 14 maart 2007) en het K.B. van 27 april 2007 betreffende de registratie en de controle van reizigers die verblijven in een toeristische accommodatie. U heeft ten allen tijde het recht deze gegevens in te kijken of wijzigingen door te geven."