Soepen |
|
|
Verse dagsoep |
€ 4,00 |
Vissoep op de wijze van de vissersvrouw |
€ 6,50 |
|
|
Koude voorgerechten
|
|
|
|
|
Slaatje van gerookte zalm |
€ 16,00 |
Carpaccio van rundsvlees - kaasschilfers - Balsemico |
€ 16,50 |
Warme voorgerechten |
|
|
Gebakken scampi's op de wijze van het huis (7 stuks) |
€ 17,00 |
Kaaskroketten met zijn passend slaatje |
€ 16,00 |
Garnaalkroketten met zijn passend slaatje |
€ 17,00 |
|
|
Vleesgerechten |
|
|
Steak "natuur" |
€ 24,90 |
Steak "champignon" |
€ 26,50 |
Steak "roze peper" |
€ 26,50 |
|
|
Steak "béarnaise" |
€ 29,00 |
|
|
Specialiteiten van het huis |
|
|
Mixed grill met zijn warme groentjes, gratin aardappelen |
€ 24,00 |
Halve kip met salade en frietjes |
€ 20,00 |
Parelhoen op zijn Thourouts met warme plattelandsgroentjes en kroketten |
€ 23,50 |
|
|
Stoofpotjes |
|
|
Stoverij op z'n Vlaams met verse frietjes |
€ 22,00 |
|
|
Visgerechten |
|
|
Gebakken paling |
€ 28,00 |
Paling in de room |
€ 29,00 |
Paling in het groen |
€ 29,00 |
Paling "De Beiaard" |
€ 32,00 |
|
|
Scampi's in de look |
€ 25,00 |
Scampi's in de room |
€ 25,00 |
Gebakken scampi's op de wijze van het huis (bereid met Ricard) |
€ 27,00 |
|
|
Vissersbord "De Beiaardier" met frietjes of puree |
€ 23,00 |
Tongrolletjes - witte wijnsaus-spinazie-brocolli-puree |
€ 23,00 |