Suggesties van de Chef - Hotel - Brasserie De Beiaard

Suggesties voor Genieters

 

 

  • Kroketten van kalfszwezeriken – koude bearnaisesaus                                              € 17.50
  • Steak tartaar - handgesneden verse frietjes salade                                             € 25,00
  • Carpaccio Tonnato – rucola- pijnboompitten- kappertjes                                           € 16,50
  • Kipfilet – archiducsaus – kroketten of frieten                                                           € 21,00
  •  Varkenswangen –mosterd Wostyn- oud bruin (Brouwrij Strubbe)- Amandelkroketten  € 22,00 
  • (dranksuggestie: oud bruin Grand cru Strubbe)                            

 

 Wild voor Genieters

 

  • Goulash van everzwijn – Boschampignon – zilveruitjes – spek- warme plattelandsgroenten         € 25,00
  •  Hazenrug – roze pepersaus – warme winterse groenten                                                         € 28,00
  •  Hertenkalfsteak – boschampignonsaus – warme winterse groenten                                         € 28,00
  •  
  • wordt geserveerd met amandelkroketten.