Suggesties van de Chef - Hotel - Brasserie De Beiaard

Suggesties voor genieters
Duo kroket fazant – everzwijn – herfstslaatje  *VG of **HG                                     € 16,50

Varkenswangetjes- mosterd Wostyn – Ichtegems Oud Bruin (Brouwerij Strubbe)-Frietjes 

(dranksuggestie: Ichtegems Oud Bruin Grand Cru)                      

€ 23,00 
Stoofpotje – everzwijn – boschampignons – amandelkroketten                                   € 23,00
Hertentournedos - wildsausje– warme groenten – amandelkroketten                                         € 28,00

Haasfilet – wildsausje au poivre – warme groenten – amandelkroketten (vanaf 15 oktober)

 € 28,00

Vol au vent van fazant – kalfszwezerikken – boschampignons      ( vanaf 15 oktober)

€ 23,00 

 *VG Voorgerecht of **HG Hoofdgerecht