Arrangementen van Hotel - Brasserie De Beiaard

Stille Genieters kennen de weg

Het Brugse Ommeland is genieten in eindeloos groen!

Het brugse ommeland is de enige groene regio vlakbij zee en op een boogscheut van het wereldberoemde, historische Brugge. Je logeert kwaliteitsvol in het groen. Hier is het leven goed. Je kan fietsen en wandelen in de polders, langs kastelen, bossen en parken, kanalen, pittoreske dorpjes en stadjes. Aan spijs en drank en ambiance nooit gebrek. Het middelpunt van het Brugse ommeland is het stadje met zijn historisch stadhuis midden op de markt,  is het oergezellige Torhout.

Neem deze drie-, vier-, vijf- of zesdaagse fietsvakantie te baat om verschillende facetten ervan te ontdekken.
Laat je inspireren door de streek.

 


IJzerfrontroute

Met de 100-jarige herdenkingen van de Eerste Wereldoorlog in het vooruitzicht merken we een groeiende interesse voor dit verhaal.

In de Westhoek heeft elk gehucht, elk hoekje en elk kantje wel z'n verhaal. Helaas ben je je als bezoeker niet altijd bewust van deze "petites histoires" of merk je de unieke plaatsjes gewoonweg niet op. Daarom is een uitstap met  de fiets zoveel waardevoller! Men dompel je onder in de couleur locale, vertelt je tal van sappige verhalen en neemt je mee naar plaatsen waar de andere toerist nooit komt of zelfs geen toegang tot heeft!